✨ AllSEO.RO: Prietenul tău pentru SEO! Cu rapoarte și unelte profesionale, identifică și rezolvă rapid problemele tehnice SEO. Îmbunătățește sănătatea și performanța website-ului tău într-un mod prietenos și eficient.

Termeni si conditii

Actualizat la: 01-12-2023.

Termeni și Condiții

Bun venit pe AllSEO.ro, un serviciu oferit de WEB AINHOA SRL și administrat de www.mxserv.ro.

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați serviciul.

2. Descrierea Serviciului

AllSEO.ro oferă un set de instrumente și resurse legate de optimizarea motorului de căutare (SEO). Accesul la anumite servicii poate fi condiționat de înregistrare și furnizarea unor informații personale.

3. Confidențialitate și Securitate

Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri. Consultați Politica noastră de Confidențialitate pentru mai multe detalii.

4. Utilizarea Serviciului

a. Înregistrare și Cont: Pentru a utiliza anumite funcționalități, vă puteți înregistra și crea un cont. Sunteți responsabil de menținerea confidențialității datelor contului dvs.

b. Utilizare Responsabilă: Utilizatorii sunt obligați să utilizeze serviciul în conformitate cu legile aplicabile și să se abțină de la orice activitate ilegală sau dăunătoare.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat. Utilizarea continuă a serviciului după aceste modificări reprezintă acceptarea acestora.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@allseo.ro