✨ AllSEO.RO: Prietenul tău pentru SEO! Cu rapoarte și unelte profesionale, identifică și rezolvă rapid problemele tehnice SEO. Îmbunătățește sănătatea și performanța website-ului tău într-un mod prietenos și eficient.

Politica de confidentialitate

Actualizat la: 31-03-2024.

Politica de Confidențialitate

Bun venit pe Politica de Confidențialitate a site-ului AllSEO.ro, un serviciu oferit de WEB AINHOA SRL și administrat de www.mxserv.ro.

1. Colectarea Informațiilor Personale

a. Informații Furnizate Voluntar: Vă putem cere să furnizați informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, atunci când vă înregistrați sau utilizați anumite funcționalități ale serviciului.

b. Informații Automatizate: Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați site-ul, inclusiv adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și orele de acces. Aceste informații pot fi colectate folosind tehnologii precum cookie-urile și pixelii de urmărire.

2. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile personale colectate pentru a oferi și îmbunătăți serviciul nostru, pentru a vă contacta și pentru a vă furniza actualizări. Aceste informații pot fi utilizate și pentru personalizarea experienței dumneavoastră pe site.

3. Partajarea Informațiilor

Informațiile personale nu vor fi vândute, schimbate sau împărtășite cu terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciului sau pentru respectarea legilor în vigoare.

4. Drepturile Utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa prelucrarea informațiilor personale. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: privacy@allseo.ro.

5. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Modificările vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat.

6. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@allseo.ro